En bekymring mindre!

Kr. 159,-
per mnd!

Landkreditt tilbyr gruppeavtale på Tannhelseforsikring

Landkreditt samarbeider med Norsk Tannhelseforsikring og innfører nå en gruppeavtale på Tannhelseforsikring til alle sine eksisterende og nye kunder.

Etter flere år med fornøyde kunder og økende fokus på helse, tar Landkreditt nå et større eierskap til produktet og signaliserer at tannhelse og økonomisk forutsigbarhet er svært viktig. Forsikring er et spleiselag, ved å ta del i gruppeavtalen sikres du som kunde lav pris og gode vilkår.

I juni 2022 vil alle eksisterende kunder i Landkreditt få tilbud om å tilslutte seg denne avtalen. Følg med på nyhetsbrev, Facebook osv.

Ane Wiig Syvertsen, Administrerende Direktør i Landkreditt Forsikring

Dette er en viktig forsikring, spesielt fordi vi i Norge fortsatt mangler velferdsordninger på dette feltet for de av oss over 18 år.

Tannforsikringen setter fokus på helseforebyggende tiltak og mange av oss er ikke klar over årsakssammenhengen mellom tannhelse og den generelle helsen vår. Munnen er inngangsporten til kroppen og god munnhygiene styrker kroppens immunforsvar.

God tannhelse koster ikke all verden. Dårlig derimot…

Vi har valgt å tilby tannhelseforsikring som en gruppeavtale, for å sikre deg – og eventuelt familien din – gode priser og vilkår i årene fremover. Du unngår det som kan bli store tannlegekostnader ved å betale en relativt liten, årlig premie.

Vi håper at du og dine voksne familiemedlemmer benytter muligheten til å sikre dere landets beste tannhelseforsikring!

Fordeler ved denne gruppeavtalen

Viktig å vite om tannhelseforsikringen:

Tannhelseforsikringen dekker:

Dekker inntil kr 30.000,- i årlig behandling

Kreftdekning kr 30.000,- ved kreft i munnhulen*

Forsikrede må være mellom 18-69 år

Egenandel kr 750,- per skadetilfelle

Forsikringen har 30 dager karenstid

Det kan ikke gå mer enn 18 måneder mellom rutineundersøkelse hos tannlegen

Fyllinger

Kroner

Broer

Implantater

Rotfylling

Akutt behandling ved smerter

Traume/uhell

* Vilkår gjelder

Eksisterende kunder 

Gruppeavtalen erstatter de individuelle tilbudene på Sølv, Gull og Platina. Har du en av disse dekningene i dag, vil du få muligheten til å bytte dekning.

En dag vil munnen din takke deg!

Nye kunder

Er du ny kunde hos Landkreditt, ta kontakt med Norsk Tannhelseforsikring om du ønsker å være med i gruppeavtalen eller få mer informasjon om forsikringen.