Salgskampanje i november!

Kr. 159,-
per mnd!

Landkreditt har egen gruppeavtale på Tannhelseforsikring!

Som første bank- og forsikringsselskap tilbyr vi Tannhelseforsikring som gruppeavtale til våre kunder. En gruppeavtale betyr at vi har forhandlet frem virkelig gode betingelser for dere. Mange av oss gruer oss til å gå til tannlegen nettopp fordi vi frykter at utgiftene blir store. Tannhelseforsikring dekker uforutsette utgifter ved tannlegebesøk slik at du slipper å tenke på hvor høy regningen blir.

For kun kroner 159,- per måned kan du som kunde hos Landkreditt forsikre tennene dine for inntil 30.000 kroner per år. Dette er en besparelse på over 40% i forhold til full pris.

Forsikringen selges kun i kampanjemåneder,  og nå i november kan du bestille denne forsikringen både til deg selv og dine familiemedlemmer mellom 18-69 år.

KJØP HER

Ane Wiig Syvertsen, Administrerende Direktør i Landkreditt Forsikring

Dette er en viktig forsikring, spesielt fordi vi i Norge fortsatt mangler velferdsordninger på dette feltet for de av oss over 18 år.

Tannforsikringen setter fokus på helseforebyggende tiltak og mange av oss er ikke klar over årsakssammenhengen mellom tannhelse og den generelle helsen vår. Munnen er inngangsporten til kroppen og god munnhygiene styrker kroppens immunforsvar.

God tannhelse koster ikke all verden. Dårlig derimot…

Vi har valgt å tilby tannhelseforsikring som en gruppeavtale, for å sikre deg – og eventuelt familien din – gode priser og vilkår i årene fremover. Du unngår det som kan bli store tannlegekostnader ved å betale en relativt liten, årlig premie.

Vi håper at du og dine voksne familiemedlemmer benytter muligheten til å sikre dere landets beste tannhelseforsikring!

Fordeler ved denne gruppeavtalen

Viktig å vite om tannhelseforsikringen:

Tannhelseforsikringen dekker:

Dekker inntil kr 30.000,- i årlig behandling

Kreftdekning kr 30.000,- ved kreft i munnhulen*

Forsikrede må være mellom 18-69 år

Egenandel kr 750,- per skadetilfelle

Forsikringen har 30 dager karenstid

Det kan ikke gå mer enn 18 måneder mellom rutineundersøkelse hos tannlegen

Fyllinger

Kroner

Broer

Implantater

Rotfylling

Akutt behandling ved smerter

Traume/uhell

HELFO-mellomlegg

* Vilkår gjelder

Eksisterende kunder 

Gruppeavtalen erstatter de individuelle tilbudene på Sølv, Gull og Platina. Har du en av disse dekningene i dag, vil du få muligheten til å bytte dekning.

En dag vil munnen din takke deg!

Nye kunder

Er du ny kunde hos Landkreditt, ta kontakt med Norsk Tannhelseforsikring om du ønsker å være med i gruppeavtalen eller få mer informasjon om forsikringen.