Tove er medlem i ThsF (Tannhelsesekretærenes Forbund, en underorganisasjon i Parat). På spørsmål om hvorfor hun tegnet tannhelseforsikring svarer Tove: "Jeg fikk en anbefaling av en kollega. Jeg har for mange år siden hatt mye karies, noe som har resultert i mange fyllinger. Dessverre har ikke alltid tannbehandlingen vært godt utført, og jeg har derfor hatt problemer med spalter i gamle fyllinger og dårlige kontaktpunkter. Dette har resultert i behandling av sekundærkaries nesten hvert år siden. Takket være denne forsikringen slipper jeg å være redd for disse dyre behandlingene lenger."

Videre sier Tove at hun er veldig fornøyd med forsikringen; "den er rett og slett helt genial". Det eneste hun angrer på er på at hun ikke tegnet den før. Super kundeservice og meget rask behandlingstid er også faktorer som gjør at hun mer enn gjerne anbefaler forsikringen til andre, noe hun allerede har gjort til sine venner.

Når Tove blir spurt om hun har tips til at forsikringen skal bli bedre svarer hun at hun er veldig fornøyd med den og synes den dekker godt.