Den blide damen bor i Norges vestligste by, Florø i Sogn og Fjordane. Der jobber hun som koordinator i Statoil, en arbeidsplass hun har hatt de siste 30 årene.

– Det var en kollega som gjorde meg oppmerksom på Norsk Tannhelseforsikring etter å ha funnet informasjon på nettsidene til fagforeningen vår Industri Energi, sier hun.

Selv fattet hun øyeblikkelig interesse, og tok kontakt for å tegne en forsikring.

– I min alder er det stadig gamle plomber som må byttes ut, så en tannhelseforsikring hørtes rett og slett lurt ut.

Norsk Tannhelseforsikring dekker mer enn bare plomber som må byttes ut. Du får også dekket andre uforutsette kostnader som røntgen, bedøvelse, tanntrekking, proteser, kirurgiske inngrep, rotfylling og nye fyllinger, og innsetting av implantater, kroner og broer.

VELG FORSIKRINGEN SOM PASSER DEG BEST NÅ

Store utlegg hos tannlegen

Wenche har selv erfart hvor dyre tannlegebesøk kan bli, selv om hun etter eget utsagn er ekstremt flink med tennene sine.

– Jeg bruker fluor hver dag og pusser til og med med en ekstra liten børste mellom alle tennene, sier hun med et perlehvitt smil.

I løpet av de siste årene har hun blant annet fått satt inn en bro til 15 000 kroner, i tillegg til et par stifter til rundt 5000 kroner hver. Summer ikke alle har liggende til enhver tid.

Visste du at dårlig tannhelse kan gi deg hjerte- og karsykdommer?

En billig forsikring

Wenche har den billigste forsikringen hos Norsk Tannhelseforsikring, og betaler bare 65 kroner hver måned. For den summen kan hun få dekket tannlegeutgifter på opptil 10 000 kroner per år. Det eneste kravet for å få dekket utgiftene er at du har vært hos tannlegen i løpet av de siste 15 månedene.

Selv om Wenche bare har hatt forsikring i drøye fire måneder, har hun allerede fått dekket utgifter til å skifte en plombe. Noe hun selvfølgelig er godt fornøyd med.

Har fått dekket utgifter til å skifte en plombe.

– Da dokumentasjonen fra tannlegen min ble godkjent, riktignok etter et par forsøk, var prosessen veldig ryddig og grei, forteller hun og legger til at hun regner med at det blir enda enklere neste gang. Nå vet jo tannlegen hennes hva slags dokumentasjon som kreves.

VELG FORSIKRINGEN SOM PASSER DEG BEST NÅ

På spørsmål om hun kan anbefale Norsk Tannhelseforsikring til andre, er hun ikke i tvil.

– Det kan jeg absolutt. Jeg vet jo selv hvor dyrt det kan bli, og når man kan unngå de utgiftene mot en ubetydelig liten sum i måneden burde valget være enkelt, avslutter hun.

En ubetydelig liten sum i måneden.


Her kan du lese mer om alternativene.

Les fler av våre artikler