Kjære forbundsleder!

KONTAKT OSS

Fra kr 159,-
per mnd!

Fordelene ved å være mange er betydelige!
Som medlem i et forbund tar du del i et fellesskap som har mange fordeler både for arbeidslivet ditt og privatlivet ditt.Trygghet på arbeidsplassen og trygghet i privatlivet går hånd i hånd, og økonomisk trygghet og gode avtaler tilbys via fordelsprogrammet til forbundet ditt.

Markedsundersøkelser viser at medlemmer er svært opptatt av hvilke medlemsfordeler de får når de melder seg inn i et forbund, og det er derfor viktig hvilke avtaler og fordeler ditt forbund har. Ved å ha gode avtaler kan medlemmer spare inn store deler av kontingenten sin.
Tannhelse er viktig for alle
Det er kostbart å gå til tannlege for den voksne delen av befolkningen. Med en tannhelseforsikring som dekker uforutsette kostnader ved et tannlegebesøk, utjevner man forskjeller og gjør at langt flere har råd til å ha en god tannhelse. Det er et medlemsgode som virkelig gjør en forskjell!
Når mange står sammen, har vi anledning til å gi den aller beste pris og vilkår. Mange forbund har i dag avtale med oss om gunstig tannhelseforsikring for sine medlemmer.

Hvis ditt forbund ikke har avtale med oss, er de hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss for å lage en gunstig avtale for sine medlemmer.

Hvorfor tannhelseforsikring?

Økonomiske grunner

Økonomisk forutsigbarhet ved uforutsette utgifter hos tannlegen.

Mulighet til å betale premien i et kvartalsvis beløp, som trekkes fra ditt bankkort/kredittkort.

Egenandelen er kun kr 750,- per skade.

Mulighet til å forsikre familiemedlemmer på samme polise.

Uansett alder – samme dekning, samme pris.

Helsemessige grunner

Munnen er inngangsporten til kroppen og god munnhygiene styrker kroppens immunforsvar.

Flere ulike studier indikerer at bakterier fra munnen kan øke risikoen for flere alvorlige sykdommer som hjerte- og karsykdommer, KOLS og leddgikt m.m.

Studier viser at de som får profesjonell tannrens minst to ganger i året, reduserer risikoen for hjerteinfarkt med 24 prosent. Samme gruppe reduserte også risikoen for slag med 13 prosent.

Les mer om tannhelse