Føler du på lønnspress?

KONTAKT OSS

Fra kr 170,-
per mnd!

Overrask dine ansatte med en Tannhelseforsikring!
Minst 50% av dine ansatte frykter tannlegeregningen mer enn selve tannbehandlingen. Som leder i din bedrift kan du nå fjerne denne utfordringen en gang for alle. Vi dekker dine ansattes tannlegeutgifter på inntil kr. 45.000 – hvert eneste år!

Tannhelse henger nøye sammen med øvrig helse, en sykefraværsdag koster mer enn en Tannhelseforsikring. Det er summen av alle goder som gir lojale og fornøyde medarbeidere.
Tannhelseforsikring, et ansattgode til å smile av!
Skattlegging av premie for Tannhelseforsikring
«Tannhelseforsikring kan gis skattefritt som gave til de ansatte innenfor den årlige grensen på kr. 5.000,- per ansatt/styremedlem».

Aktuelt

Vil du lese noen kundehistorier, eller oppdatere deg på våre siste nyheter, har vi mye interessant stoff for deg!

AKTUELT

Meld skade

Har du allerede vært uheldig, og må til behandling, kan du melde skade her.

MELD SKADE

Hva dekker vi?

Her kan du lese litt om hva vår forsikring dekker for deg!

PRODUKT OG DEKNING

Helseforebyggende forsikring

Munnen er inngangsporten til kroppen og god munnhygiene styrker kroppens immunforsvar.

Flere ulike studier indikerer at bakterier fra munnen kan øke risikoen for flere alvorlige sykdommer som hjerte- og karsykdommer, KOLS og leddgikt m.m.

Årlig kontroll med profesjonell puss og rens kan redusere risikoen for hjerte- og karsykdommer med inntil 24% for menn og 27% for kvinner.

Regelmessig inntak av sportsdrikke, brus og juice skader tannemaljen, som igjen øker risikoen for større behandlingsbehov.

Kun halvparten av norske ungdommer i alderen 20 – 25 år fortsetter med årlig og regelmessig tannkontroll etter at de utgår fra den offentlige tannhelsetjenesten.

Tannlegen avslører helsen din

Diabetes: En uoppdaget diabetes vil redusere kroppens evne til å motstå infeksjoner. Hyppige infeksjoner i munnen til tross for god tannhygiene bør undersøkes nærmere

Hjerte- karsykdommer: Flere studier viser at personer med infeksjonssykdommer i munnen, spesielt periodontitt, har økt risiko for hjerte- og karsykdommer. Hvorfor det er slik, er uvisst

Spiseforstyrrelser: Bulimi vil avsløre seg på tennene ved at syre fra oppkast vil lage syreskader på tennene

Sjögrens syndrom: Tørr munnhule kan være et symptom på mange tilstander. Sjögrens syndrom er ett av dem

Stressende livsstil: Dette kan synes i munnen på flere måter. Mange med høyt stressnivå, skjærer tenner. Dette vil gi synlige skader på tennene. Undersøkelser viser også at personer med høyt stressnivå, angst eller depresjon pusser tennene dårlig, noe som vil gi seg utslag i dårlige tenner

Osteoporose: Lav bentetthet vil også bety lav bentetthet i kjevebenet. Tenner som løsner kan være et symptom på osteoporose

Kreft i munnhulen omfatter kreft på leppene, i tungen, i spyttkjertlene, i andre deler av munnhulen og i svelget i nivå med munnhulen. Tobakk, snus og alkohol er disponerende faktorer

Kjære kunde!

Norsk Tannhelseforsikring ble startet i 2016, og har etablert seg som den fremste tilbyderen av tannhelseforsikring i Norge. Vår fremtidige suksess er avhengig av flere faktorer, deriblant at vi tiltrekker oss og beholder de rette medarbeidere til å drive oss fremover, at vi ivaretar våre samarbeidspartnere på best mulig måte - og ikke minst at vi har attraktive løsninger å tilby våre kunder.


Vårt mål er å gi trygghet til våre kunder både helsemessig og økonomisk.

En dag vil munnen din takke deg!

Våre kundeløfter

Høy kompetanse innenfor tannhelse

Rask responstid

Vi er imøtekommende

Enkelt å forstå, enkelt å bruke

Kontaktinformasjon

Frøydis Øien

Salgssjef

Mobil: +47 908 24 941

fro@nordicbenefits.com