Kjære student, utenlandsstudent eller utvekslingsstudent!

KONTAKT OSS

Pris kr
45,-
per mnd!

Det er mange fordeler ved å stå sammen, også som student!
Som medlem av en studentorganisasjon eller et forbund, tar du del i et fellesskap som har mange fordeler både for studenttilværelsen og privatlivet ditt. Trygghet som student og trygghet i privatlivet går hånd i hånd, og økonomisk trygghet og gode avtaler tilbys via fordelsprogrammet til din organisasjon eller ditt forbund.

Markedsundersøkelser viser at medlemmer er svært opptatt av hvilke medlemsfordeler de får når de melder seg inn i et forbund eller organisasjon, og ved å bli tilbudt gode fordeler kan du som student spare inn store deler av kontingenten din.
Tannhelse er viktig for alle
Det er kostbart å gå til tannlegen. Med en Tannhelseforsikring som dekker uforutsette kostnader ved et tannlegebesøk, utjevner man forskjeller og gjør at langt flere har råd til å ha en god tannhelse. Det er et medlemsgode som virkelig gjør en forskjell!

Når mange står sammen, har vi anledning til å gi den aller beste pris og vilkår. Flere forbund og organisasjoner har i dag avtale med oss om gunstig Tannhelseforsikring for sine studenter.

Hvis ditt forbund ikke har avtale med oss, er de hjertelig velkommen til å ta kontakt for å lage en gunstig avtale for deg og dine medstudenter.

Hvorfor tannhelseforsikring?

Gjelder for studenter mellom 16-35 år

Dekker tannbehandling i hele verden

Økonomisk forutsigbarhet ved uforutsette utgifter hos tannlegen

Kun halvparten av norske ungdommer i alderen 20-25 år fortsetter med årlig og regelmessig tannkontroll etter at de utgår fra den offentlige tannhelsetjenesten

Munnen er inngangsporten til kroppen og god munnhygiene styrker kroppens immunforsvar.

Årlig kontroll med profesjonell puss og rens kan redusere risikoen for hjerte- og karsykdommer med inntil 24% for menn og 27% for kvinner.

Regelmessig inntak av sportsdrikke, brus og juice skader tannemaljen, som igjen øker risiko for sykdommer.

Både infeksjonssykdommer, blodsykdommer, mangelsykdommer, kjønnssykdommer, kreft og hiv/aids kan vise seg i munnhulen sier professor ved avdeling for oralkirurgi og oralmedisin.

Undersøkelse fra 2012 viste at menn i 30-årene som hadde betent tannkjøtt, hadde tre ganger høyere sannsynlighet for å lide av ereksjonsproblemer.

Les mer om tannhelse

Modal open