Visst skal svoren på ribba være sprø. Men tannen til Anette knakk på verst tenkelig måte, en vertikal fraktur som det heter på tannlegespråket. Dette resulterte i at resten av tannen måtte trekkes. Totalt kom regningen på nærmere 25 000 kroner.

Behandlingen ble dekket i sin helhet.

VELG FORSIKRINGEN SOM PASSER DEG BEST NÅ

– Det tok omtrent et år før hele behandlingen var ferdig. Blant annet måtte kjevebeinet gro før tannlegen min kunne sette inn et implantat. Men behandlingen ble dekket i sin helhet, noe jeg er veldig glad for. Det hadde vært et stort innhogg i privatøkonomien ellers, sier en fornøyd Anette.

Bruker tannlege i Sverige

Anette er svensk, men har bodd i Norge i snart 25 år. Hun bor i Drøbak og jobber i Oslo som meglerassistent i Parisco, som er en ledende forsikringsmegler innen offshore.

Norsk Tannhelseforsikring godtar tannbehandling i hele Skandinavia.

Da Anette ble tilbudt forsikringen hos Norsk Tannhelseforsikring på jobben, undersøkte hun først om hun kunne fortsette å gå til sin faste tannlege i Sverige som hun har gått til i over 30 år.

– Det var heldigvis ikke noe problem, da Norsk Tannhelseforsikring godtar tannbehandling i hele Skandinavia, sier hun.

Én fordelene med forsikringen er nemlig at du kan fortsette hos tannlegen din hvis denne er medlem av Den norske tannlegeforening, eller tilsvarende forening i Sverige og Danmark.

Fikk god oppfølging underveis

Anette roser hjelpen hun fikk av Norsk Tannhelseforsikring underveis i behandlingen, og forteller at hun var redd hun ville bli glemt ettersom det gikk såpass lang tid.

– Jeg fortalte også at dokumentasjonen fra tannlegen min i Sverige kanskje ville se litt annerledes ut enn den de er vant med fra norske tannleger, men det var heller ikke noe problem.

Hun legger til at hun ikke trengte å sende inn noe underveis i behandlingen – forsikringen ordnet alt papirarbeid.

Har den beste tannhelseforsikringen

Norsk Tannhelseforsikring tilbyr tre ulike forsikringer; perle, gull og platina. Med den rimeligste forsikringen betaler du kun 65 kroner i måneden og får dekket tannbehandling opptil 10 000 kroner per år. Går du ett hakk opp, betaler du 155 kroner i måneden og får dekket opptil 20 000 per år, mens du med den beste forsikringen betaler 200 kroner i måneden og får dekket alle behandlinger opptil 40 000 kroner per år.

Jeg vet hvor dyrt et tannlegebesøk kan være.

– Jeg valgte å tegne den beste forsikringen. Jeg vet hvor dyrt et tannlegebesøk kan være, sier Anette.

– Har du hatt problemer med tennene tidligere?

– Nei, det har jeg ikke. Men jeg har familie og venner som har hatt det. Jeg har vært heldig sånn sett, men så har jeg alltid gått regelmessig til tannlegen. Noe som jo er et vilkår for å kunne tegne forsikringen i utgangspunktet.

Det er en billig og veldig bra forsikring.

Regelmessig betyr at du må ha vært hos tannlegen i løpet av de siste 15 månedene for at forsikringen skal gjelde.

Anette avslutter med å gladelig anbefale Norsk Tannhelseforsikring til alle.

VELG FORSIKRINGEN SOM PASSER DEG BEST NÅ

– Det er en billig og veldig bra forsikring. Egentlig visste jeg ikke hvor god den var før jeg plutselig en dag fikk bruk for den.


LES MER, SAMMENLIGN OG BESTILL HER

Les fler av våre artikler